Такого ви ще не бачили! У криворізьких кінотеатрах покажуть відеоверсію вистави "Камінний господар"

КУЛЬТУРА
22.02.21 - 16:45

Такого ви ще не бачили! Театр йде у кіно - у кінозали по всій країні. На честь 150-річчя легендарної поетеси Лесі Українки, "Театр 360 градусів" презентує масштабний творчий проєкт - виставу «Камінний господар».

Прем'єра вистави за драмою Лесі Українки відбулася на сцені столичного «Театру на Подолі», а пізніше створили його відеоверсію для прокату в кіно.

ЇЇ зможуть побачити глядачі в 15-ти містах країни, в тому числі й Кривого Рогу. Режисер вистави - вихідець із Кривого Рогу Іван Уривський. 

 

Творча команда проєкту із близько 120 фахівців зізнається, що отримала космічний досвід - над одним лише 3D-контентом 15 професіоналів працювали 1300 годин. А для відеозйомки вистави знадобилося 26 знімальних годин, 60 людей і 2 місяці постпродакшну.

 

25 та 26 лютого у мережі кінотеатрів Мультиплекс постановку «Камінний господар» покажуть на великих екранах. Головні ролі в ній виконали Даша Малахова, Катерина Рубашкіна і В'ячеслав Довженко, відомий за роллю Серпня у фільмі "Кіборги".

 

До слова, криворіжці можуть спробувати удачу й виграти 2 квитки на революційну театральну виставу в кіно. 

 

Для цього треба підписатися на сторінку «Театр 360 градусів", на сторінку Multiplex та позначити у коментарях друга/подругу, з ким збираєтеся на показ. Кількість коментарів необмежена! Більше коментарів – більше шансів на перемогу! Розіграш квитків за допомогою сервісу random.org та оголошення переможця відбудеться 24-го лютого на сторінці Театру 360 градусів.

 

Долучайтеся до мистецтва і всеукраїнського святкування річниці великої революціонерки, патріотки і поетеси!

 

Як ми писали, постановник із Кивого Рогу прийняв пропозицію від художнього керівника-директора Віталія Малахова вже давненько, щойно він став лауреатом театральної премії видання "Дзеркало сцени". Іван Уривський - український театральний режисер. Народився 9 березня 1990 року у Кривому Розі. Закінчив Київський національний університет культури і мистецтв. Постановки Івана Уривського йдуть на сценах Одеси, Києва, Львова. За втілення «Перехресних стежок» Франка отримав премію імені Леся Курбаса у 2019 році.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: