Технічне обслуговування внутрішніх мереж - гарантія безпечного споживання газу, - АТ «Криворіжгаз»

РЕКЛАМА
01.02.22 - 11:59

У 2021 році майже 5 тисяч клієнтів АТ «Криворіжгаз» замовили в компанії послугу з технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж газопостачання.

«Згідно з чинним законодавством, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання в приватних будинках і квартирах несуть їх власники та балансоутримувачі. Тож регулярне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж гарантує утримання мережі в належному стані - тобто безпеку в споживанні газу - як в приватному будинку, так і в багатоповерхівці. Компанія «Криворіжгаз» пропонує фіксовану вартість технічного обслуговування внутрішніх мереж. Вона становить 300 грн. на рік», - зазначив директор з капітального будівництва АТ «Криворіжгаз» Михайло Жих.

 

 

Для проведення ТО клієнту необхідно укласти договір з газорозподільною компанією і після обстеження внутрішніх газових мереж - акт виконаних робіт. Оплатити послугу можна картою через POS-terminal або протягом 5 робочих днів у будь-якому банківському відділенні.

 

Підписавши договір на проведення ТО з газорозподільною компанією, споживач отримує:
 

• обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від введення в будинок (квартиру) до газового приладу,
 

• приборний контроль на щільність з'єднань газопроводів,
 

• огляд наявності та перевірку герметичності футлярів в місцях прокладки через зовнішні і внутрішні конструкції будинку,
 

• перевірку працездатності і мастило запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
 

• усунення витоків на муфтових з'єднаннях.

 

Замовити послугу можна в найближчому 104.ua Клієнтському просторі за адресами: вул. Віталія Матусевича, 2-А, пр. Поштовий, 19, вул. Ракітіна, 11, вул. Володимира Великого, 29-В. Також є можливість отримати консультацію за номерами телефонів 46-26-104 або 067-62-92-104.

 

АТ «Криворіжгаз» закликає клієнтів подбати про свою безпеку та безпеку рідних і провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: