Тонкий натяк. Президенту Зеленському в Естонії подарували електровелосипед

ЦІКАВО
26.11.19 - 14:43

Президент Естонії Керсті Кальюлайд під час візиту до її країни Президента України Володимира Зеленського подарувала йому електровелосипед. На двоколісному - наклейка з написом "Президент України містер Володимир Зеленський".

Крім того, президент Естонії презентувала українському колезі банку меду. А Зеленський, своєю чергою, подарував Кальюлайд українську вишиванку.

 

Вочевидь, Кальюлайд має відмінне почуття гумору. Як пам'ятаєте, в телесеріалі "Слуга народу", де Зеленський грав Президента України, його персонаж їздив на роботу велосипедом.

 

Проте після справжнього обрання президентом, Зеленський пересувається країною на автомобілях у супроводі чималого кортежу.

 

А також іноді знімає відеоролики за кермом автомобіля Tesla. А от на велосипеді дорогою на роботу Володимира Зеленського досі не помічали.

 

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський нині перебуває з офіційним візитом в Естонській Республіці.
 

У межах візиту заплановані перемовини Глави держави з Керсті Кальюлайд, зустрічі зі спікером Рійгікогу (парламенту) Естонії Хенном Пиллуаасом та Прем’єр-міністром Естонії Юрі Ратасом.
 

У Таллінні президенти України та Естонії візьмуть участь у роботі Цифрового форуму.

 

На зустрічі глави держав обговорили реалізацію «Ініціативи трьох морів». Зеленський відзначив зацікавленість України в тому, щоб долучитися до цього форуму країн Східної та Центральної Європи.

 

Президент України висловив сподівання, що обрання Естонії до складу непостійних членів Ради Безпеки ООН сприятиме зусиллям нашої країни у відновленні суверенітету та територіальної цілісності.

 

Фото із соцмереж.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: