Торги з закупівлі обласним коштом нових трамваїв для Кривого Рогу не відбулися

ПОДІЯ
21.10.21 - 13:43

Дніпропетровська облдержадміністрація скасувала тендер на купівлю нових трамваїв для Дніпра та Кривого Рогу. 

Як ми повідомляли, 17 серпня департамент житлово-комунального господарства та будівництва ДніпроОДА оголосив тендер в системі Prozorro на закупівлю трисекційних низькопідлогових трамваїв для Дніпра та Кривого Рогу. Планували закупити 18 вагонів на суму 1,2 млрд грн. Вони мали бути виготовлені та поставлені до кінця 2022 року.

 

Тендер відбувався у системі Prozorro. Нам стало відомо, що торги не відбулися - замовник закупівлі відхилив заявки учасників торгів ТОВ "Спільне Українсько-німецьке підприємство "Електротранс" та ТОВ БКМ-Україна через "невідповідність документації".

 

Згідно з тендерними вимогами, трамваї мали бути новими, не раніше 2021 року випуску, з низьким рівнем підлоги. Довжина вагонів – не менше 27 м. Повинні бути встановлені колеса малого діаметру – 610 мм з новими бандажами та до 580 мм зі зношеними бандажами. Вимоги до салону - не менше 50 сидячих місць при загальній місткості не менше 200 пасажирів. Пасажирський салон і кабіна водія - обладнані кондиціонерами. Для пасажирів - системи електронного табло, аудіоінформатори, а також USB-порти.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: