Троє дорослих криворіжців та 8-річний хлопчик постраждали в аварії мікроавтобусів

ДТП
10.08.21 - 16:19

Сьогодні вранці, близько 11-ї години, на перетині вулиць Воронезька та Мальовнича зіткнулися два мікроавтобуси Ford Tranzit і Opel Vivaro з причепом.

Від сильного удару, у машин зім'яло передні частини, один із бусів вилетів на узбіччя. Вантаж, який перевозили автомобілі, - тюки сіна та пляшки води - викотився на дорогу.

 

В аварії постраждали четверо людей: 48-річний водій автомобіля «Opel Vivaro», 20-річний водій автомобіля «Ford Transit», 32-річний пасажир та 8-річний хлопчик.

 

Наші журналісти дізналися у медиків про стан потерпілих.

 

"На диспетчерську станцію об 11.06 надійшов виклик з приводу ДТП по вул. Воронезькій, навпроти будинку 39. Медики оглянули чотирьох постраждалих - двох водіїв і двох пасажирів кожного з автомобілів. У трьох постраждалих чоловіків були незначні травми. Одного з них доправили на травмпункт 2-ї міської лікарні з забійною раною, двоє відмовились від шпиталізації. Водія одного з автомобілів госпіталізували зі струсом головного мозку до нейрохірургічного відділення тисячки. Хлопчик 8-ми років отримав незначне ушкодження, тож батьки відмовились від його шпиталізації. У трьох постраждалих в аварії - стан задовільний, у водія - середньої тяжкості", - розповів нам Артур Кривець, завідувач Криворізького відділу Центральної диспетчерської станції екстреної медичної допомоги.

 

На місці ДТП чергували рятувальники - відділення 11-ої та 26-ої ДПРЧ 8-го державного пожежно-рятувального загону та відділення аварійно рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: