Триденний вікенд у Кривому Розі: як його провести цікаво й пізнавально?

ЦІКАВО
05.03.21 - 10:18

Попереду у криворіжців - три вихідних (6,7 і 8 березня). Не згайте їх, не дізнавшись чогось нового і цікавого. Шукайте розваги на свій смак, отримуйте задоволення, насолоду і гарний настрій!

Криворізькі екскурсоводи пропонують провести святковий вікенд у радості від приходу весни.

 

6 і 7 березня на вас чекають у Криворізькому ботанічному саду, у клубі подорожей "Командор". На пізнавальні пішохідні екскурсії містом запрошує "Кривбастур" (графік екскурсій нижче).

 

Охочих до народних ремесел і традицій будуть раді бачити у майстерні української вишивки, яка існує у Кривому Розі з лютого 2017 року. Заняття проводить членкиня Національної спілки майстрів народного мистецтва України Ольга Щербіна. Завітати на майстер-класи до історико-краєзнавчого музею можна щонеділі об 11.00 за адресою: вулиця Каунаська, 16 а.

 

Охочі спробувати себе у ролі гончарів можуть відвідати майстерню на площі Визволення, 1К, яка діє з 2014 року. Вас гостинно зустрінуть гончарна майстриня Наталя Свистунова та скульпторка малих форм Євгенія Фурман. За гончарним колом можна спробувати свої творчі сили, дізнатись цікаві нюанси роботи з глиною, які з задоволенням втілюють на практиці відвідувачі майстерні.

 

Якщо у вас є бажання навчитись петриківського розпису, це можна зробити у майстерні Віти Клеветенко, народної майстрині Національної спілки майстрів народного мистецтва України, випускниці Петриківської дитячої художньої школи. Майстер-класи відбуваються щосуботи та щонеділі о 15.00 за адресою: м-н Індустріальний, 75, кв. 35.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: