У Кривому Розі "банда" із 20 малоліток тримає у страху мешканців вул. Армавірської. Відео

СОЦІУМ
13.09.21 - 15:35

Мешканка вулиці Армавірської Покровського району Світлана Марченко у соцмережі виклала відео, в якому розповіла, що їхній район тримають у страху малолітні хулігани.

Двір покинутої будівлі колишньої майстерні Домкому - у повній антисанітарії та купі сміття - став осередком хуліганських розваг компанії із 20 підлітків.

 

За словами місцевих мешканців, тут постійні "тусовки" - розпивають спиртне, лаються, знущаються з тварин і кидають камінням у перехожих.

 

"Двір по вул Армавірська, 22, 24. Тут справжній бомжатник, де орудує ціла "банда" - десь зо 22 малолітніх. Ми неодноразово вже викликали поліцію, яка складала акти, але від того нічого не змінюється. Живемо тут у страху, бо вони кидають каміння в людей. Учора поранили бабусю, ми мусили викликати швидку. Сьогодні травмували двох людей. Жодного впливу знайти не можемо. У поліції кажуть: підлітки перебувають на обліку, а мешканці нібито мають проводити бесіди з ними. Ми не будемо проводити жодні бесіди, ми вимагаємо сюди ОМОН. Пане головний поліціянт міста, просимо вас вжити заходів!" - рішуче промовляє авторка відео.

 

Люди під її постом пишуть, що намагаються обходити це "гніздо" десятою дорогою, діти тут збираються якісь бездоглядні, обшарпані. Чому вони не в школі і де їхні батьки? - запитання, очевидно, риторичні.

Відео - нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: