У Кривому Розі добігає кінця ремонт доріг на площі Горького та проспекті Миру

БЛАГОУСТРІЙ
29.09.20 - 16:33

У місті продовжують заміну дорожнього покриття на прибудинкових територіях. Наразі проводять роботи на площі Горького та проспекті Миру.

На площі Горького заміну асфальтного покриття здійснюють тиждень. Фронт робіт – близько квадратного кілометра. Оновлення внутрішньоквартальних та прибудинкових територій виконують від 95-го кварталу до 44-го будинку по проспекту Миру. Ремонт - міським коштом. 

 

«В останні роки приділили максимум уваги прибудинковим територіям та дорогам приватного сектору. За останній час вже відремонтували близько 63-х тисяч кв. метрів дорожнього покриття. Враховуємо не тільки ремонт внутрішньобудинкових територій, а й побажання жителів щодо підходів до магазинів. Також асфальтуємо так звані "народні доріжки", - коментує перебіг ремонту член виконкому міськради Костянтин Павлов.

 

На місці проведення ремонту відбулася робоча нарада - виявили ділянки, які потребують оновлення бордюрів. 

 

"Тут ми вже фактично виходимо на фінальну стадію виконання робіт, уже розпочали фрезерування та підготовку внутрішньоквартальних доріг з боку зупинки "Ремпобуттехніки». На дорозі від площі Горького до Ремпобуттехніки, по парній стороні проспекту Миру, замінимо бордюрний камінь, виконаємо прибудинкові асфальтування, де необхідно", - каже Іван Карий, директор департаменту розвитку інфраструктури міста.

 

У цілому, виконання річного плану ремонтних робіт внутрішньоквартальних доріг та прибудинкових територій міста добігає кінця. Заміну дорожнього покриття на площі Горького, за сприятливих погодних умов, планують завершити до четверга. Оновити ділянку на проспекті Миру - за два тижні.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: