У Кривому Розі дві шахрайки ошукали стареньку жінку на 30 тисяч гривень. Відео

КРИМІНАЛ
02.07.21 - 17:20

Під виглядом нібито соціальної допомоги аферистки втерлися в довіру до 80-річної криворожанки та викрали у неї заощадження, - повідомляє Нацполіція.

Одна зі злодійок пішла з господинею у літню кухню, щоб нібито допомогти та записати перелік необхідних ліків. Тим часом її напарниця проникла у дім та викрала майже 30 тисяч гривень зі схованки криворожанки. Після цього шахрайки сіли в авто і зникли. 

 

Поліцейські розшукали автівку, на якій поїхали підозрювані. На одній із вулиць Центрально-Міського району працівники кримінальної поліції КРУП зупинили їх. Під час огляду речей у жінок знайшли викрадені гроші.

 

Аферистками виявилися місцеві жительки 33-х та 45-ти років, одна з яких раніше вже була судима за розбійний напад.

 

Жінок затримали і повідомили їм про підозру. Вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Поліціянти відкрили кримінальне провадження за крадіжку з проникненням у житло. Якщо вину доведуть, злодійкам загрожуватиме до шести років за ґратами.

Поліція застерігає літніх людей: не впускайте у свій дім незнайомців, що б вони не пропонували. У разі виявлення підозрілих осіб – відразу ж повідомляйте на «102»!

 

Відео та фото з сайту Нацполіції, відео – нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: