У Кривому Розі двоє братів вкрали алкоголь з магазину і побилися з копами. Відео затримання

КРИМІНАЛ
31.08.19 - 12:43

Вчора, 30 серпня, близько 19:52 на проспекті Південному в Інгулецькому районі молодий чоловік вкрав з супермаркету 2 пляшки шампанського та пляшку пива. Про це правоохоронцям повідомив працівник магазину.

Він також розповів, що зловмисник перебуває біля зупинки, неподалік торговельного комплексу.

 

Крадій був п’яний, і на вимогу повернути викрадений товар почав ображати охоронця нецензурними словами та штовхати. З молодиком був ще один нетверезий чоловік.

 

З'ясувалося, що хулігани - брати. Один 1997 року народження, інший - 1986 року. Старший чоловік намагався зникнути з місця події, підштовхуючи до цього й брата.

 

Він поводився агресивно, тому копи до нього застосували силу та спецзасоби. Затриманий продовжував чинити сильний опір поліцейським, поки на нього не вдягли кайданки.

 

Його молодший брат був обурений такими вчинками правоохоронців та перешкоджав затриманню. На хлопця розпилили слізогінний газ.

 

Поліцейські склали на порушників адміністративні протоколи за ст. 260-262 КУпАП.

 

На молодиків відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 КК України – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

 

Братам-дебоширам може загрожувати штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів, арешт від 3-х до 6-ти місяців, обмеження волі до 4-х років, або позбавлення волі до 2-х років.

 

Відео пригоди дивіться нижче. Обережно, нецензурна лексика! (Відео ТРК "Рудана")

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: