У Кривому Розі кондукторки й водії стають жертвами нападів агресивних містян

КРИМІНАЛ
07.04.20 - 12:17

Від 6 до 24 квітня в Україні діють посилені карантинні обмеження. Згідно зі змінами до постанови Уряду, проїзд у громадському транспорті можливий лише за наявності спецперепустки. Їх видають підприємства своїм співробітникам.

На жаль, не всі громадяни сумлінно дотримуються нововведень. У Кривому Розі трапляються випадки агресивної поведінки та нападів у транспорті.

 

Так, 29 березня близько 21.00 на зупинці «Трампарк» кондукторка оголосила, що до салону можна зайти тільки одному пасажиру. У цей час туди увійшла жінка. За нею, за словами очевидців, вдерся нетверезий високий чолов’яга.

 

Після зауваження кондукторки він схопив її та почав випихати з салону. Побачивши це, водійка трамвая спробувала втрутитися, але молодик потягнув її за ногу по сходах.

 

В результаті потерпіла отримала струс мозку і зараз перебуває на лікарняному. У поліцію телефонували колеги жінки з трамвайного депо, оскільки у персоналу був шок.

 

Але, як вони пояснили, до поліції не  змогли додзвонитися, бо лінія була постійно зайнята.

 

Друга ситуація трапилася вчора на зупинці «Площа Домнобудівників». Пасажиру відмовили у вході без спецперепустки – п’яний чоловік пред’явити документ не зміг. Попри заборону ввійти до салону, криворіжець відштовхнув кондуктора, заскочив у кабіну до водія, намагався його вдарити, але отримав відсіч від кремезного керманича.

 

Водієві довелося вийти з вагона, щоб забрати своє екіпірування, яке випало. Скориставшись ситуацією, ображений п’яничка вдарив водія. Той упав і отримав забій плеча. Станом на 10:20, потерпілий перебував на прийомі у травматолога. До поліції учасники події знову не змогли зателефонувати через зайнятість лінії.

 

Отже, обидва випадки нападів правоохоронці не зафіксували. Сьогодні керівництво КП «Швидкісний трамвай» заявило, що планує підготувати офіційний лист до керівництва Нацполіції з проханням вирішити проблему екстреного зв’язку персоналу з правоохоронцями.

 

Як ми писали, 20 березня у трамваї №2 зчинилася бійка за участі агресивного пасажира, кондукторки і водія.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: