У Кривому Розі на маршрут №14 вийшов оновлений тролейбус

АКТУАЛЬНО
25.11.20 - 10:09

25 листопада на маршрут №14, після капітального ремонту, вийшов оновлений тролейбус. Це майже на 99% нова машина, що відповідає стандартам нового транспорту та має значні переваги в комфорті, як для пасажирів так і для водія.

Усі ремонтні роботи проводять коштом міського бюджету силами фахівців та працівників підприємства. Після капітального ремонту проведено зниження підлоги для пасажирів з обмеженими можливостями, встановлені нові сучасні вузли та агрегати. У салоні тролейбуса - нові зручні сидіння та нова система вентиляції. У кабіні водія встановлена сучасна енергоекономна система керування.

 

Нагадаємо, влітку для зручності пасажирів цей маршрут було подовжено: кінцеву зупинку перенесли зі станції швидкісного трамвая «Електрозаводська» до заводу «Переробник» на Коломойцевому. Тепер пасажири користуються тролейбусом від зупинки «Підприємство «Переробник» до вул. Заводська.

 

Кривий Ріг продовжує реалізовувати програму мера Юрія Вілкула з модернізації міського електротранспорту та покращення якості пасажирських перевезень. У муніципальному транспорті Кривого Рогу - найдешевший проїзд, збережені пільги, а для пенсіонерів, студентів і школярів введений безкоштовний проїзд.

 

За останні роки відкрито 15 нових маршрутів, придбано 65 нових тролейбусів, 28 нових автобусів, випущено на лінію 11 криворізьких тролейбусів з автономним ходом, реконструйовано 43 тролейбуси і трамваї, що дозволило не тільки мінімізувати монополію маршруток, замінити застарілий транспорт, а й зменшити інтервал руху. 

У розмові з колективом підприємства «Міський тролейбус» член виконкому Костянтин Павлов сказав: «Ми не тільки капітально ремонтуємо, оновлюємо наші тролейбуси і трамваї, а й купуємо нові. Незабаром купимо ще 30 нових тролейбусів і реалізуємо проєкт з Міжнародною фінансовою корпорацією з придбання 50 нових трамваїв. При цьому ми не підемо шляхом різкого підвищення плати за проїзд, а зробимо його безкоштовним для всіх криворіжців».

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: