У Кривому Розі нацгвардійців привітали з професійним святом і вручили від міста службове авто  

СВЯТО
13.10.21 - 15:50

Сьогодні у військовій частині 3011 Нацгвардії відбулося урочисте шикування. З нагоди Дня захисників та захисниць України  криворізьке військове формування отримало від міста в подарунок службове авто для охорони громадського порядку в Кривому Розі.

Нацгвардійці частини 3011 не лише забезпечують охорону громадського порядку, а й гідно виконують бойові завдання на сході України. 

 

Виконуючий обов’язки міського голови Юрій Вілкул відзначив:

 

«Криворіжці почувають себе захищеними, коли ви виходите на патрулювання міста, коли ви бороните наш кордон на Сході України. Ви дійсно ті, хто захищає нашу державу, і тому  - це ваше свято, це свято всього українського народу, який у віках боронив свою землю».

 

Допомога військовим - частина міської комплексної програми підтримки учасників АТО - ООС та членів їхніх сімей. До свята за кошти міського бюджету технічний парк військової частини 3011  поповнило сучасне службове авто Renault Duster.

«Новий автомобіль обладнаний звуковою та світловою спецсигналізацією. Це сучасний зразок техніки, що дозволить швидко та оперативно реагувати на зміни в оперативній обстановці під час несення служби», - зазначив в.о. командира в/ч 3011 Андрій Артемчук.

 

З нагоди професійного свята відзнаку командувача ООС «Козацький хрест» отримав Володимир Постой. Грамотами від міста та районів були нагороджені нацгвардійці, що відзначились при виконанні завдань.

 

Полеглих захисників та захисниць України  вшанували хвилиною мовчання.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: