У Кривому Розі не бачили? На Дніпропетровщині розшукують Анатолія Міщенка

РОЗШУК
30.03.21 - 15:54

29-го березня близько 9:30 Анатолій Міщенко вийшов з роботи на вул. Набережна Перемоги, 40 у Дніпрі та поїхав у невідомому напрямку на своєму автомобілі «Toyota Highlander». Після цього зв’язок з ним урвався, - повідомляє поліція області.

Прикмети: на зріст близько 165 см, волосся коротке світло-русяве, повної статури, очі світло-сірого кольору. Анатолій має шрам після операції на нирці та шрам близько 5 см на потилиці після ДТП.

Також чоловік має два татуювання: на передпліччі лівої руки – у вигляді візерунка з написом «Національна гвардія України» та на середньому пальці лівої руки – літера «А».

 

Був одягнутий у светр темно-синього кольору, брюки темно-синього кольору, темно-сині черевики, легку куртку чорного кольору.

 

При собі мав чорну барсетку, травматичний пістолет, золотий перстень з гербом України на безіменному пальці лівої руки, золотий ланцюжок з хрестиком та іконкою Божої Матері.

 

Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування Анатолія Міщенка, звернутися за телефонами управління карного розшуку ГУНП:  (096) 360 46 35, (063) 141 40 89 або 102.

 

Фото поліції Дніпропетровської області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: