У Кривому Розі невідомі знову "замінували" торговельний центр

ПРИГОДА
30.05.21 - 13:06

Ніколи такого не було, і от знову! Сьогодні близько 12-ї години до поліції надійшло повідомлення про "замінування" ТРЦ "Сонячна галерея".

На місці події зараз працюють вибухотехніки, надзвичайники та поліція. З будівлі торговельного центру усіх евакуювали, місце ймовірного замінування огородили сигнальною стрічкою.

 

Нагадаємо, позаторік і минулого року нашим містом прокотилась ціла хвиля фальшивих "замінувань" - невідомі повідомляли про нібито закладену вибухівку у школах, лікарнях, вишах, соцоб'єктах та будинку, де живуть батьки президента. 

 

На щастя, всі повідомлення виявилися хибними, вибухонебезпечних речовин жодного разу не виявили, але подібні хибні виклики завдають чималої фінансової та моральної  шкоди державі, спецслужбам та громадянам, які страждають через витівки телефонних терористів.

 

До слова, 59-річному криворіжцю, який 15 лютого повідомив про «замінування» будинку, де мешкають батьки президента Зеленського, суд призначив покарання - позбавлення волі строком на 4 роки з випробувальним терміном у 2 роки.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: