У Кривому Розі обрали 7 нових голів районних у місті рад. Хто вони?

ТЕРМІНОВО
14.12.20 - 16:32

Сьогодні у Кривому Розі відбулися сесії районних у місті рад, на яких депутати склали присягу та обрали нових голів районів.

Нагадаємо, відповідно до закону, голови районних у місті рад обираються новими складами депутатського корпусу районних у місті рад, які криворіжці обрали 25 жовтня.

 

Новими керівниками районів стали:

 

Довгинцівська райрада - Ігор Гарійович Ратінов, ПП «Блок Вілкула «Українська перспектива» (обраний вдруге)

 

Саксаганська – Василь Володимирович Старовойт, "Блок Вілкула "Українська перспектива"

 

Інгулецька - Сергій Васильович Жеребило, "Блок Вілкула "Українська перспектива" (обраний вдруге)

 

Покровська - Андрій Романович Соколовський, «Слуга народу»

 

Центрально-Міська - Катерина Олегівна Мурашова,  «Слуга народу»

 

Тернівська - Антон Ігорович Недоступ, "Слуга народу"

 

Металургійна – Геннадій Анатолійович  Шаповалов, «Європейська солідарність» (обраний вдруге).

 

Як ми писали, Юрій Вілкул, чия політична сила «Блок Вілкула «Українська перспектива» отримала найбільшу підтримку криворіжців на виборах до міськради і значне представництво в усіх семи райрадах міста, підкреслив, що представництво різних політичних сил в районних адміністраціях Кривого Рогу може стати хорошою основою для спільної роботи з розвитку міста. Юрій Вілкул підтримав позицію Костянтина Павлова, обраного новим мером, що подальша праця має будуватися на принципах взаємоповаги і взаєморозуміння.

 

Перша сесія нового складу Криворізької міської ради відбудеться у четвер, 17 грудня, о 10:00. На ній голова Криворізької міської територіальної виборчої комісії Валентин Орлов оголосить відповідні постанови про реєстрацію обраних депутатів. Обранці отримають посвідчення депутатів, а Костянтин Павлов - мера міста.

 

Костянтин Павлов раніше закликав політичні сили Кривого Рогу до створення в міськраді широкої коаліції, коли всі об'єднавшись працюють на добробут рідного міста.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: