У Кривому Розі - один із кращих показників вакцинації населення в Україні

ЗДОРОВ'Я
14.06.21 - 13:52

Судячи з цифр статистики, ковідна хвиля у нашому місті впевнено йде на спад. 

У Кривому Розі 31037 містян вже отримали щеплення від коронавірусу.

На сьогодні, це один із кращих показників в Україні в перерахунку на кількість населення.

 

«Коли місто майже 1,5 року тому зіткнулось з цією напастю, ми не робили голосних PR-заяв, не посипали голову попелом, не скаржились на нестачу усього і скрізь. Ми працювали. Щоденно і тяжко працювали. Не чекали допомоги зверху, а виділили майже 200 млн гривень із міського бюджету, знімаючи їх із інших важливих для міста проєктів, але розуміючи, що важливо захистити людей. Ми закупили обладнання, тести, засоби індивідуального захисту, кисневі установки. Кожен, хто захворів на коронавірус, отримав лікування. Не було жодного випадку, коли б комусь не вистачило кисню чи ШВЛ, або було відмовлено в госпіталізації. Дякую усій нашій команді і особливо медикам», - сказав мер Костянтин Павлов.
 

За період пандемії у Кривому Розі під лікування коронавірусу задіяли 11 лікарень - 1900 ліжок. 

 

Як ми писали, цими вихідними в амбулаторії №1 ЦПМСД №5 на вулиці Святогеоргіївській розгорнули Центр вакцинації для всіх охочих. За вихідні щеплення отримали ще 698 криворіжців. 

 

«Друзі! Ми боремося. І результат є. Але треба щеплення робити і дотримуватись карантинних норм. Бережіть себе та своїх близьких!» - звернувся мер до містян.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: