У Кривому Розі петицію про створення маршруту "Макулан - Карачуни - МОДР - пл. Визволення - 95 квартал» прийняли до розгляду

СОЦІУМ
17.12.18 - 12:22

    У Кривому Розі електронна петиція «Комунальний автобус Макулан - Карачуни - МОДР - пл. Визволення - 95 квартал» набрала 1000 необхідних голосів.

Автор петиції - криворіжець Максим Трач. 

Він пропонує створити маршрут комунального автобуса "Макулан - Карачуни - МОДР - пл. Визволення - 95 квартал" загальною довжиною в 16 км.

"На сьогодні у Центрально-Міському районі існує проблема з пасажирськими перевезеннями для пільгової категорії населення, військовослужбовців, батьків, що везуть дітей у дитсадки і школи, та інших жителів району, - аргументує ініціатор. - До робочого перевезення вранці і ввечері через великий інтервал між маршрутками та їх невелику місткість, доводитися довго очікувати на зупинках. Особливо це стосується мікрорайонів Макулан, Миколаївське шосе і Карачуни. Жителям МОДРу, щоб потрапити на Макулан, потрібно зробити 2 пересадки. У зв'язку з перенесенням міської поліклініки №1 у Криворізьку міську лікарню №3, жителям Макулану буде доступніше і комфортніше доїхати до лікарні автобусом".

Відповідно до рішення міської ради від 31.01.2018 №2408 «Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції до міської ради в новій редакції», виконком прийняв цю петицію до розгляду. 

Нагадаємо, голосування щодо підтримки електронних петицій від громадян відбувається на сесії міської ради. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: