У Кривому Розі підраховані 95% голосів виборців. Володимир Зеленський обігнав чинного президента у 9 разів

ВАЖЛИВО
22.04.19 - 9:12

На ранок, у Кривому Розі закінчується підрахунок голосів виборців.

Наразі на всіх чотирьох ОВК підраховані в середньому близько 95% бюлетенів.

 

Як повідомляють наші журналісти, кандидат Володимир Зеленський на всіх чотирьох округах Кривого Рогу перемагає чинного президента Петра Порошенка у 9-10 разів.

 

Так, на ТВО № 33 станом на 4.40 підраховано вже 96.59%. Зеленський лідирує в перегонах із результатом у 89.26%.

 

 

За свіжими даними ЦВК, результати після обробки 91.50% бюлетенів - перше місце посів Зеленський - 73,16%. Порошенко набрав 24,50% голосів. 

Тим часом стало відомо, що Зеленського привітали з перемогою президенти США, Франції, Польщі, Генсек НАТО й голова МЗС Британії.

 

Також у ЦВК повідомили, що оголошення офіційних результатів виборів може затягнутися на певний час через свята.

 

“Великдень для українців – одне з найбільших свят, тому ми хвилюємося, що можемо не отримати інформацію від судових органів влади про те, що ніде немає позовів. Ми зможемо встановити і оголосити результати орієнтовно 30 квітня”, – заявив член Центральної виборчої комісії Євген Радченко.

 

Нагадаємо, згідно з остаточними підсумками Національного екзит-полу, на виборах Президента України шоумен Володимир Зеленський отримав 73% голосів, а чинний Глава держави Петро Порошенко – 25,5%.

Явка виборців становила 63,53%, без урахування виборчих дільниць за межами країни.

Щодо лідерства двох кандидатів у регіонах України - Порошенко здобув перемогу тільки в одній області – Львівській, а також бореться за лідерство в Івано-Франківській. Усі інші регіони віддали значну перевагу Зеленському.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: