У Кривому Розі попрощалися з воїном Андрієм Бреславцем  

ЖАЛОБА
05.07.22 - 11:46

29 червня на Луганщині загинув криворізький воїн - 41-річний Андрій Бреславець. Сьогодні рідні, побратими та земляки провели героя в останню путь. 

22 роки Андрій пропрацював на "АрселорМіттал КривийРіг". У 2014 році служив в АТО. З перших днів повномасштабного вторгнення, маючи бойовий досвід, пішов захищати нашу землю в ЗСУ. 
 

Брав участь у важких боях під Маріуполем, пізніше - на Донецькому напрямку. Загинув у боях за Луганську область. 
 

Колеги згадують Андрія як принципову та порядну людину. 
 

«Андрій працював контролером чорних металів управління технічного та вхідного контролю департаменту з якості. У 2016 році наше управління перевели з "АрселорМіттал КривийРіг" у приватне підприємство «Стіл Сервіс». Андрій був принциповою і дуже чесною людиною як у роботі, так і з друзями. У цієї людини відчуття відповідальності за Батьківщину було вищим і ціннішим за власне життя. Він воював на Донеччині і Луганщині. Допомагав сім’ям загиблих побратимів. Підтримував зв’язок з колегами. Завжди нам казав два слова: «Привіт, живий». І ми так завжди раділи. Але, на жаль, 29 червня ми дізналися, що Андрія не стало. Його серце перестало битися. Але Герої не вмирають. Це правда. Ми завжди будемо його пам’ятати, будемо вдячні за захист. Він назавжди в наших серцях», - розповіла Олена Дубко, начальниця управління ПП «Стіл Сервіс», де працював Андрій.

«Я знав його близько 20 років. Він був гарною й відповідальною людиною, патріотом своєї країни. Ще в 2014-му році пішов добровольцем в АТО. Коли почалася повномасштабна війна знову пішов захищати Україну», - згадує бійця його колега Олександр.  
 

«Ми познайомилися 22 роки тому. З першого дня роботи на підприємстві Андрій показав себе відповідальною, доброю і чуйною людиною. Завжди з усіма ладнав. Ми завжди пам’ятатимемо його як гарного колегу й чудову людину», - поділилася колега Оксана. 
 

 

У загиблого залишилися матір, бабуся та сестра.  
 
Героя поховали на Центральному кладовищі Кривого Рогу. 
 
Світла пам’ять і шана нашому захисникові!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»