У Кривому Розі правоохоронці вилучили у наркодилерів наркотиків на 46 тис грн

КРИМІНАЛ
07.06.19 - 11:38

Як ми вже повідомляли, 6 червня у Саксаганському районі затримали двох чоловіків та жінку, які ймовірно збували наркотичні речовини з квартири.

У затриманих вилучили 246 трубочок з метамфетаміном та 39 сліп-пакетиків з марихуаною. За інформацією правоохоронців, за цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить понад 46 тисяч гривень.

 

Під час огляду у 26-річного чоловіка поліцейські вилучили 108 трубочок з метамфетаміном та 11 пакетиків з марихуаною. Ще 138 трубочок з психотропною речовиною та 28 сліп-пакетиків з наркотиком оперативники вилучили у його спільника – 34-річного чоловіка.

 

Усе вилучене направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

 

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Затриманим може загрожувати від 2-х до 5-ти років позбавлення волі.

 

Правоохоронці з'ясовують шляхи надходження наркотичних та психотропних засобів, а також перевіряють причетність чоловіків до збуту наркотичних засобів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: