У Кривому Розі провели рейд на підприємствах «Північтранс» та «Одіум-престиж»

АКТУАЛЬНО
29.01.19 - 16:36

У Кривому Розі на маршрутах  працює п’ять перевізників: «Північтранс», «Одіум-престиж», «Приват-транс», «Приват-авто-транс» та «АТП-11205 місто Дніпро». Сьогодні на світанку фахівці міського відділу транспорту та зв’язку провели рейд на двох підприємствах — «Північтранс» та «Одіум-престиж».

5-та ранку. Вулиця Світлогірська, неподалік шахти «Родіна». Звідси, з парку підприємства «Північтранс», вирушають за своїми маршрутами машини перевізника. Відстежити, у якому стані виходять на лінію і транспорт, і водії — такою була мета ранкового рейду представників міського відділу транспорту і зв’язку. Уже перші перевірки виявляють — декільком автівкам звідси виїзд на лінію заборонений.

«На даний час уже три автівки були відсторонені від перевезень на сьогодні до усунення недоліків. Це, як правило, несправні лампи габаритів, ще кілька авто було відправлено на мийку», — розповідає начальник відділу транспорту та зв’язку виконкому міськради Сергій Сиротюк.

 

Фахівці відділу транспорту в межах власних повноважень переглядають необхідні документи у водіїв. Долучається до перевірки й механік. Якщо машина готова до експлуатації — черга за водіями. Вони проходять необхідний медогляд.

«Кожен водій, який заходить до нас у кабінет, має пройти перевірку на алко-тестері, перевірити тиск. Якщо все в нормі, будь ласка, ставимо печатку, і він виходить на лінію», - роз’яснює медичний працівник ПАТ «Північтранс» Ольга Романчук.

 

Сьогоднішній рейд продовжився на території ще одного автопідприємства-перевізника — «Одіум-престиж». Тут також не без недоліків - один автобус зняли з маршруту.

«Під час перевірки автобус № 240 було відсторонено через технічні неполадки, які виявив механік підприємства. До усунення недоліків транспортний засіб буде перебувати на ремонті», — зазначив начальник відділу транспорту та зв’язку виконкому міськради Сергій Сиротюк.

 

Фахівці наголошують, безпека пасажирів — понад усе, тому рейдова робота системно проводитиметься й надалі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: