У Кривому Розі провели в останню путь Андрія Павлова, молодшого брата загиблого мера

ЖАЛОБА
21.10.21 - 12:44

Сьогодні в Кривому Розі прощаються з померлим молодшим братом Костянтина Павлова, Андрієм Юрійовичем Павловим. 

Як ми писали, 18 жовтня 44-річного чоловіка, рідного брата загиблого мера Костянтина Павлова, знайшли мертвим у його квартирі на вулиці Черняховського. Тіло Андрія Юрійовича близько 16.30 виявив його друг. Він розповів поліції, що зранку ще бачив друга живим, тоді йому було зле, на роботу він не поїхав, але від виклику швидкої відмовився.

 

Поліція Кривого Рогу повідомила, що Андрій Павлов помер нібито через «випадкове отруєння алкоголем». Такі висновки надала судмедекспертиза. Але всі, хто близько знав чоловіка, спростовують версію про його "алкоголізм".

 

Провести Андрія Юрійовича в останню путь прийшли близько сотні містян - його рідних, близьких, друзів і колег. На жалобній церемонії попрощалися з померлим в. о. міського голови Юрій Вілкул, голова Громадської ради Кривого Рогу Олександр Вілкул і племінник Юрій Павлов.

 

Прощання відбулося біля будинку, де мешкав Андрій Юрійович, на вулиці Черняховського в Центрально-Міському районі. За православними канонами, священники відспівали тіло померлого.

Друзі та близькі загиблого висловлюють свій сум і глибокий жаль за людиною, яка залишила світлий і помітний слід у житті. Смерть чоловіка, якого любили рідні, цінували друзі, поважали колеги на роботі, глибоко вразила всіх, хто його добре знав.

 

"Андрій обрав для себе головною справою металургію - і залишився вірним цьому вибору до кінця. У 1988 році, після закінчення металургійного технікуму за спеціальністю «Металургія чорних металів», він почав працювати ковшовим конвертерного цеху на «Криворіжсталі», нині «АрселорМіттал Кривий Ріг». Потім опанував спеціальність "вогнетривник" і присвятив цій роботі 10 років, був бригадиром. Згодом йому довірили посаду майстра вогнетривкої дільниці. У цій нелегкій, дійсно «гарячій», роботі всі знали Андрія як дуже професійного фахівця, справжнього майстра своєї справи. Його знали як відповідального за все, що відбувається в кожну зміну на дільниці, за кожну довірену під його керівництво людину. Андрій вирізнявся винятковою працьовитістю, жив виробництвом, любив свою роботу. Він завжди був вимогливим і справедливим. Своїм досвідом, знаннями і майстерністю ділився з молодими співробітниками", - згадують друзі.

 

Поховають чоловіка на Всебратському цвинтарі, поряд із могилами його рідних.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: