У Кривому Розі п'яний водій намагався втекти від копів, а потім - відкупитись за 200 доларів

КРИМІНАЛ
27.08.20 - 9:40

26 серпня вночі у Покровському районі міста патрульні переслідували керманича, який ігнорував сигнали патрульних та намагався втекти. Після затримання, сп'янілий криворіжець наполегливо пропонував копам хабар у розмірі 200 доларів, - повідомляє патрульна поліція. 
 

Під час патрулювання, екіпаж помітив автомобіль, який рухався без ближнього світла фар. Йому одразу дали сигнал зупинитись, однак водій проігнорував вимоги. Почалось переслідування, після чого автівку спинили, а водія затримали.

 

 

Патрульні помітили, що 39-річний містянин нетверезий та запропонували йому пройти перевірку на газоаналізаторі Драгер, але він відмовився. Чоловіка доставили до Покровського відділення поліції.

 

 

Під час складання адмінпротоколу криворіжець наполегливо пропонував копам хабар у розмірі 200 доларів США, незважаючи на те, що його попередили про кримінальну відповідальність за пропозицію та обіцянку неправомірної вигоди.

 

 

На водія склали одразу три протоколи: за керування у стані алкогольного сп'яніння, за невиконання вимог про зупинку та за керування авто без відповідних документів.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: