У Кривому Розі реєстрацію місця проживання в електронному вигляді можна отримати через портал державних послуг I.Gov

КОРИСНО
08.02.19 - 9:45

Сьогодні створення комфортних умов для отримання доступних, якісних послуг вже не можливе без впровадження нових технологій муніципального менеджменту, у тому числі електронних.

Саме тому виконком Криворізької міської ради доводить до відома мешканців міста інформацію про можливість отримати відомості про реєстрацію місця проживання в електронному вигляді через портал державних послуг I.Gov

 

Крок 1. Оберіть свій регіон фактичного проживання (перебування).

Крок 2. Увійдіть в систему через BankID або електронно-цифровий підпис (наприклад, ЕЦП податкової, Мінюсту та ін.)

 

 

Крок 3. Заповніть форму, яку пропонує система, та завантажте скан-копію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу.

 

 

Після цього ваша заявка буде прийнята в роботу, а ви отримаєте на е-мейл підтвердження.C:\Users\Регистратор1\Downloads\Screenshot_2019-02-05 Портал державних послуг(1).png

 

Крок 4. Співробітник органу реєстрації обробляє вашу заявку та надсилає підтвердження, що на вас чекають для видачі довідки.


 

За рішенням міської ради від 31.03.2016 року, у Кривому Розі повноваженнями з реєстрації / зняття з реєстрації місця проживання наділені виконкоми райрад, а в них створені сучасні «офіси прописки».

Крок 5. Під час візиту до органу реєстрації ви підписуєте заяву для видачі довідки і отримуєте довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи.

 

Отже, замовити електронну довідку про реєстрацію місця проживання, не виходячи з власного дому, – просто та зручно!

 

Звертаємо увагу, «офіси прописки» виконкомів райрад займаються наповненням Реєстру територіальної громади м. Кривого Рогу, а управління праці та соціального захисту населення виконкомів районних у місті рад мають до нього доступ. Тому криворіжцям не потрібно бігати за довідками про реєстрацію місця проживання, адже органи соцзахисту Кривого Рогу отримують відомості безпосередньо з Реєстру при оформленні соціальних допомог.

 

Тільки протягом 2017 – 2018 років працівниками управлінь праці та соціального захисту населення отримано безпосередньо з Реєстру близько 200 тисяч довідок про реєстрацію місця проживання громадян. А загалом за 2 роки відділами «прописки» підготовлено більше 320 тисяч довідок на запити відповідних органів без участі заявників. Це ті сотні тисяч наших споживачів, які не приходили за довідками - за них працював Реєстр!

 

Звертайтесь за контактами:

 

• Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22; e-mail: vpr@kr.gov.ua.

 

• Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: viza@kr.gov.ua.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: