У Кривому Розі розпочалась перша сесія новообраної міської ради. Костянтин Павлов склав урочисту присягу

ВАЖЛИВО
17.12.20 - 10:22

Сьогодні розпочалася перша сесія новообраної міської ради. Голова Криворізької міської ТВК Валентин Орлов оголосив, що офіційно у міськраді 8-го скликання зареєстровано 54 депутати. 

На початку першої сесії в залі були присутні 50 депутатів.

 

Криворізьким міським головою обрано та зареєстровано Костянтина Павлова, який склав на засіданні урочисту присягу.

 

 Валентин Орлов вручив йому посвідчення міського голови, а колишній мер Юрій Вілкул - атрибути міського голови, булаву та геральдичну відзнаку. 

 

Від імені криворіжців, новий мер подякував Юрію Вілкулу за багаторічну працю на посаді міського голови, за надійний фундамент для подальшого розвитку міста.

"Я розумію, що треба багато працювати для розбудови рідного міста, впевнений, ми маємо спільно працювати на основі взаєморозуміння і взаємоповаги. Місту необхідна подальша розбудова інфраструктури, медицини, освіти. Я сподіваюся, що наша спільна робота буде направлена саме на це", - зазначив Павлов у своїй промові.

 

Депутати також урочисто склали присягу - дбати про інтереси громади. Текст присяги з трибуни зачитав Юрій Вілкул, новообрані депутати його повторили. 

 

Нагадаємо, нова міська рада складається з 54-х депутатів замість попередніх 64-х (у Кривому Розі зменшилась кількість виборців). Вони представляють 5 політичних партій.

 

Більшість мандатів отримали представники партії "Блок Вілкула "Українська перспектива" - 19 (35,19%). На другому місці - депутати від "Слуги народу" – 16 мандатів (29,63%). На третьому – ОПЗЖ - 9 депутатів (16,67%). Четверте й п'яте місця - по 5 мандатів у ПП "Європейська солідарність" і "Сила людей" (9,26%).

 

Поіменний перелік депутатів Криворізької міської ради можна переглянути тут.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: