У Кривому Розі стартувала спеціалізована тренінгова програма для активної молоді «Skills Lab»

АКТУАЛЬНО
06.07.19 - 13:11

У Кривому Розі стартувала спеціалізована тренінгова програма для молоді — «Skills Lab: Власна справа». Її ініціювала ГО «Центр розвитку корпоративної та соціальної відповідальності» за підтримки фонду ООН у галузі народонаселення та Міністерства молоді і спорту України. Партнери проекту — мерія й молодіжний виконком Кривого Рогу.

«Цей проект має активізувати молодіжний потенціал, надати практичні інструменти для роботи та реєстрації власної справи, бізнесу, або ж просто допомогти прокачати вже наявні вміння», — розповів голова молодіжного виконкому Ілля Лисоконь.

 

 

Для криворізької молоді «Skills Lab: Власна справа» проводиться вперше. Організатори кажуть, що отримали багато заявок від бажаючих освоїти початкові бізнес-навички.

«Вже 150 хлопців та дівчат зі Львову, Маріуполя, Херсону та інших міст України пройшли таке навчання, дехто навіть встиг започаткувати власну успішну справу. Сподіваємося, що для Кривого Рогу проект теж стане актуальним», — зазначила менеджерка молодіжних проектів ГО «Центру розвитку корпоративної та соціальної відповідальності» Юлія Болгак.

 

 

Створення гідних умов праці та сприяння розвитку бізнесу — одне з ключових завдань в Україні на сьогодні, переконаний нардеп Костянтин Павлов. Аби молодь залишалася у Кривому Розі, її треба мотивувати для самореалізації в рідному місті.

 

«Мені імпонує бажання нашої молоді знайти себе у власній справі. Я впевнений, що майбутні акули бізнесу отримають тут відповіді на запитання. Найголовніше, що всі вони прагнуть працювати та розвиватися в Кривому Розі. У нас понад 230 тисяч молодих та талановитих людей, тож якщо ми допоможемо їхньому розвитку, вони повною мірою реалізуються в рідному місті», — зазначив Костянтин Павлов.

 

 

Тренінгова безоплатна програма «Skills Lab» триватиме в Кривому Розі півтора місяці. Очікуваним результатом може стати співпраця слухачів проекту із потенційними інвесторами.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: