У Кривому Розі стартував традиційний баскетбольний турнір пам’яті Вадима Гурова

СПОРТ
18.02.19 - 17:31

Дев’ятнадцятий баскетбольний турнір пам’яті Вадима Гурова  стартував сьогодні в ДЮСШ № 10. Вадим Гуров - народний депутат та Почесний громадянин міста - свого часу зробив чимало добрих справ для Кривого Рогу. Їх у Кривому Розі продовжують і дотепер.

 «Вадим Гуров багато зробив для міста в різних галузях. Ніколи не забував про молоде покоління. Є в нас і стипендії імені Гурова, які виплачуються студентам гірничо-металургійного напрямку. І сьогодні ми на його честь проводимо баскетбольні змагання. Чудово, що в нашому місті є люди, які підхоплюють ініціативу Вадима Гурова і допомагають проводити подібні змагання», — розповів секретар міськради Сергій Маляренко.

 

 

Чотири дні триватиме боротьба за звання переможця. Традиційно відкрили змагання хлопці. Відсьогодні кожен баскетбольний колектив — це збірна команда району та збірна професійно-технічних закладів.

«Гравці поділені на дві підгрупи по чотири команди, грають по колу між собою, а потім - стикові ігри одне з одним, під кінець визначаємо переможця», — пояснив головний суддя змагань Олександр Порохненко.

 

 

Фаворитом змагань вважають Тернівський район. А 5-ту спортивну школу називають кузнею баскетбольних талантів. Змагання присвятили Дню визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників та Міжнародному жіночому дню. Турнір триває за підтримки голови депутатської групи ВО «Батьківщина» в міській раді Ольги Бабенко.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: