У Кривому Розі триває суд у справі діда Міхея, обвинуваченого у вбивстві 4-х людей

РЕЗОНАНС
25.06.21 - 9:57

24-го червня у Жовтневому районному суді відбулося чергове засідання у справі 68-річного чоловіка на прізвисько дід Міхей, якого підозрюють у вбивстві чотирьох криворіжців.

Учора колегія суддів допитала свідків сторони обвинувачення.

 

За ухвалою суду, розгляд цієї справи від початку здійснюють у закритому режимі, тому деталі допиту невідомі.

 

Нагадаємо, йдеться про резонансну справу стосовно громадянина Л., обвинуваченого в убивстві 4-х людей. Ця справа у 2018 році набула розголосу й сколихнула криворізьку громадськість жорстокістю й цинізмом скоєних злочинів.

 

У приватному будинку на вул. Пожарського в Центрально-Міському районі правоохоронці виявили закопаними трупи п'ятьох людей, серед яких - чотири чоловічих і один жіночий. Поліція тоді затримала 65-річного підозрюваного у цих жорстоких убивствах - громадянина Л. (на прізвисько дід Міхей).

 

За інформацією поліції, разом зі своїм онуком, громадянином РФ, вони нібито по-звірячому убивали знайомих, з якими разом розпивали спиртні напої, потім обрізали трупам вуха і згодовували їх собакам. Тіла прикопували у городі та палісаднику орендованого ними будинку.

 

Як стало відомо нашим журналістам від правоохоронців, на обійсті було закопане й тіло співмешканки діда Міхея. Пізніше поліцейські розповіли, що затриманий Л. провів загалом майже 30 років життя у місцях позбавлення волі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: