У Кривому Розі триває видача безкоштовних продуктових наборів 

ВАЖЛИВО
28.06.22 - 9:59

Сьогодні у Кривому Розі розпочався другий етап видачі безкоштовних продуктових наборів, у межах міської Програми соціального захисту вразливих верств населення.

Як ми писали, список категорій криворіжців, які можуть отримати допомогу, розширили, а також збільшили кількість пунктів видачі пакунків. Таким чином, ще 56 тисяч криворізьких сімей отримають безкоштовні продуктові набори.

 

Один із пунктів видачі допомоги організували у Криворізькій гімназії №14 у Саксаганському районі. За годину роботи тут сьогодні вже видали 60 проднаборів.

 

«Сьогодні з 8-ої години розпочали видачу наборів. Створили комфортні умови, щоб люди могли зручно і швидко отримати свій пакунок. Ажіотажу немає. Організували роботу так, щоб не було черги. Містяни приходять з посмішкою, у гарному настрої, дякують за допомогу", - розповіла директорка гімназії №14 Тетяна Лаврик.

 

«Я отримала набір для мами. Вона - дитина війни. Набір дуже хороший. Все потрібне у ньому: і олія, і консерви, і крупи. Дякуємо місту за допомогу», - сказала місцева мешканка, пані Світлана.

 

У Довгинцівському районі, біля пункту видачі у школі №130, людей сьогодні зібралося в рази більше. 

 

«Наборів вистачить усім. Тож просимо містян не створювати великі черги. Ми працюємо щодня, з 8-ї до 17-ої години. Без перерви і без вихідних. Тож усі категорії мешканців обов’язково отримають свій набір», - зауважила начальниця відділу персоніфікованого обліку пільгової категорії населення Довгинцівської райради Тетяна Варламова.

 

З питань видачі продуктових наборів можна звертатися до Контакт-центру за телефонами: 15-20 та 056-499-15-20 або https://spilkuisia.kr.gov.ua.

 

Адреси та телефони пунктів видачі – тут.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: