У Кривому Розі відбулася виставка Валентина та Анни Метиків

КУЛЬТУРА
18.02.19 - 15:02

У криворізькій галереї «Культурна альтернатива» відбулася виставка наших алановитих земляків – подружжя Валентина та Анни Метиків.

До уваги поціновувачів мистецтва представили 32 картини. Полотна виконані у стилі реалізму та авангардизму. Художники створюють картини олійними фарбами на полотні.

 

Анна – випускниця факультету художньої графіки. Валентин свого часу брав приватні уроки живопису. Познайомилися вони випадково на одній із виставок, почали спілкуватися, а згодом – одружилися.

 

«Вони активно працюють в інтернеті, хоча і Анна і Валентин – абсолютно не медійні особи. Їхні роботи знають за кордоном. Багато їхніх картин прикрашають інтер'єри топових закладів громадського харчування. Такими от виставками ми готуємо їх до чогось революційного», - сказав  куратор галереї "Культурна альтернатива" Ігор Рукавіцин.

 

«Головне – займатися творчістю, а не комерцією. Бо коли тобі подобається те, що ти робиш, його цінує й оточення. Ти збираєш навколо себе однодумців. Є такий вираз «писати душею». Усі образи – вони навколо нас. Я передаю на полотні те, що побачила сама», - каже мисткиня Анна Метик.

 

Фото ТРК "Рудана" та Ігоря Рукавіцина.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: