У Кривому Розі відбувся Чемпіонат України з гандболу

СПОРТ
26.02.19 - 13:51

Дебютні виступи жіночої гандбольної команди Донецького юридичного інституту у вищій лізі України неабияк вразили суперників. Криворізьким спортсменкам вдалося отримати перемогу в 7-ми іграх з 10-ти.

У п’ятницю та суботу в Кривому Розі відбулися чергові матчі. Суперником нашої команди були представники ДЮСШ № 3 із Запоріжжя. Перша гра закінчилася перемогою криворожанок.

«Перше коло ми відіграли дуже ввдало. Вчорашня гра показала, що команда функціонально готова до ігор. Бойова гра вийшла, перемогли з перевагою у 20 м’ячів. Ми в цьому році заявилися до вищої ліги спробувати себе, але вийшло так, що зібралася досить таки хороша команда. Наше завдання — потрапити в четвірку, щоби боротися за призові місця», — розповів тренер команди ДЮІ Вадим Скрипнік

 

 

Переломним був початок і другого тайму. Дівчата рішуче взялися контролювати ігровий простір та влучно атакувати ворота суперника. Результат — перемога з різницею у 20 пунктів.

«Я в принципі задоволена грою, команда більш злагоджена стала, в порівнянні з першими турами. Ми плануємо зайняти призові місця, тому що в нас є і прагнення, і можливості. Я вважаю, що ми - не слабка команда», — поділилася гравець команди ДЮІ Аліна Бахтіна.

 

 

У складі криворізької команди — переважно студентки ДЮІ. Та є й титуловані гандболістки. Професійні навички 5-ти кандидатів та майстрів спорту додають сили команді. Ця перемога дозволила ДЮІ закріпитися на 3-ій позиції в турнірній таблиці й розпочати боротьбу за вихід у фіналі.

 

 

Фотографії з сайту Донецького юридичного інституту.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: