У Кривому Розі відбувся конкурс на кращу новорічну іграшку

КОНКУРС
26.12.18 - 17:27

Вже втретє у Кривому Розі проводиться конкурс на кращу новорічну іграшку. Його незмінним організатором є Благодійний фонд "Українська перспектива" Олександра Вілкула. Цього року до створення ялинкових прикрас долучилось майже 650 юних учасників. Вони представили на конкурс понад 750 казкових витворів.

 

 

 

Фойє Палацу культури "Мистецький" рясніло дитячими доробками. Символи року - поросята та кабанчики, снігові кулі, квіти, казкові герої - розмаїття творчих робіт криворізьких дітлахів вражає. І у кожну іграшку вкладено чимало яскравих ідей, вигадок та вмінь. Засновнику фонду Олександру Вілкулу сподобались усі роботи талановитої малечі:

 

«Я люблю Кривбас, люблю криворіжців і завжди намагаюся зробити все, що можу для рідного міста. А сьогодні мій фонд "Українська перспектива" проводить вже традиційний конкурс іграшок, які роблять своїми руками. Дітки отримують подарунки. Вони у нас талановиті, найкращі в світі», – відзначив народний депутат України.

 

Гарна і добра ініціатива - поділитись власноруч зробленою іграшкою з іншими дітьми - не залишила байдужим ні дорослих учасників, ні гостей конкурсу.  

 

«Найбільше Нового року чекають діти. Вони вірять в диво, вірять у здійснення бажань. Я щиро вірю, що Новий Рік настане, і здійсняться найзаповітніші бажання наших криворізьких діточок та їхніх батьків», - зазначив гість заходу, народний депутат України Костянтин Павлов.

 

У чотирьох номінаціях: сімейна іграшка, символ року,  інтер’єрна іграшка та ялинкова прикраса - організатори обрали 80 кращих робіт. Кожна категорія зібрала по двадцять переможців. Але незалежно від висновку журі, всі юні учасники отримали подарунки та дипломи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: