У Кривому Розі відбувся Всеукраїнський турнір із хокею на траві серед юніорів

СПОРТ
09.04.19 - 11:07

Днями відбувся Всеукраїнський турнір із хокею на траві серед юніорів, присвячений пам’яті видатного спортсмена та тренера Казимира Драчука.

Змагання є традиційними для Кривого Рогу, уже чотирнадцятий рік поспіль спортсмени з усієї України приїздять до міста.

 

«У 1976 році саме Казимир Драчук першим почав проводити тренування з хокею на траві. Сьогодні по всьому світу хокей переходить на штучні поля. Участь у нашому чемпіонаті приймають 6 команд. Приїхали по дві команди з Житомира, Черкаської області та Дніпропетровщини», — розповідає головний тренер Дніпропетровської області з хокею на траві Віталій Панасенко.

 

 

Цьогоріч спортсмени зустрілися на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи № 3.

«Мені до вподоби хокей, я живу цим спортом. Намагаюся не пропускати тренування і прагну досягти чималих успіхів. Моя команда — це дуга сім’я», — поділився хокеїст житомирського «Старту-1» Назар Катеруша.

 

 

Кривий Ріг представили дві команди — ДЮСШ № 3 та «Спартак», тренерів Віталія Панасенко та Євгена Жадько, котрі зайняли перше та шосте місце відповідно. Срібло та бронзу на змаганнях вибороли житомирські «Старт-1» та «Старт-2».

 

Визначено і кращих гравців кожної команди-учасниці, серед криворіжців — це Сергій Васильєв (ДЮСШ № 3) та Герман Левчук («Спартак»).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: