У Кривому Розі відремонтують освітлення на вул. Володимира Великого та Ракітіна

ВАЖЛИВО
05.07.21 - 11:09

Роботи на одній із найдовших магістралей Покровського району – вулиці Ракітіна – стартували у травні. 

Вже виконали 51% робіт. У межах проєкту, встановлять сучасні світлодіодні світильники, замінять 5,5 км дротів, додатково встановлять 5 опор для освітлення пішохідних переходів. 

 

Мер Костянтин Павлов провів на об'єкті робочу нараду.

 

«Освітлене місто – це зручність для криворіжців. Ми всі розуміємо нашу специфіку – робочі зміни, великі відстані. Тому на вулицях повинно бути світло в будь-який час доби. До того ж, не лише на центральних. Ми освітлюємо тротуари по обидва боки вулиць, обладнуємо додатковим освітленням пішохідні переходи, замінюємо шафи управління із установкою нових терміналів управління та контролю. Тобто це не просто «заміна лампочок», а комплексна робота. У результаті, жителям стане і зручніше, і безпечніше, а також економніше. Світлодіодні світильники мають термін служби, що перевищує традиційні лампи у 6 разів, а енергії споживають у рази менше», - підкреслив міський голова.

Завершення будівельних робіт по вулиці Ракітіна запланували на кінець серпня.

 

Нове сучасне освітлення змонтують на вулиці Володимира Великого у Саксаганському районі, а також у сквері на площі Визволення Центрально-Міського району. Крім капремонтів, виконують заміну світильників по всьому місту.

 

Нагадаємо, у Кривому Розі, за програмою з модернізації та заміни зовнішнього освітлення, вже встановили понад 20 тисяч світлодіодних світильників та ламп.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: