У Кривому Розі відремонтують трамвайні колії, ДЮСШ та придбають нові автобуси

ВАЖЛИВО
21.02.20 - 13:48

У місті з бюджету виділять кошти на розвиток муніципального пасажирського транспорту, ремонти ДЮСШ, впровадження енергозберігальних заходів у закладах освіти і реконструкцію дитсадка. На все це спрямують 11 млн грн, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики. 

У лютому на продовження співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) пропонують спрямувати 1,4 млн грн на розробку робочого проєкту з реконструкції трамвайних колій (1874 м) по вулиці Соборності.

 

Для придбання трьох нових автобусів середньої пасажиромісткості на маршруті №244 (селища Рахманівка, Степове, Рудничне) додатково планують виділити 950 тисяч грн. Підтримали й розробку проєкту з капітального ремонту частини дороги по вул. Медова до перехрестя з вул. Волгоградською.

 

Серйозний фінансовий ресурс виділять на розвиток освіти і спорту.

 

"Задля підвищення енергоефективності в закладах освіти передбачили 483 тис грн. 2 млн грн спрямують на капітальні ремонти дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

 

На продовження робіт з реконструкції будівлі під розміщення дитячого садка по вулиці Красноярській, 9 спрямують 5 млн грн. "Місто профінансує спортивні заходи - Кубок України зі стронгмену та "Залізна родина 2020", які відбудуться 30-го травня", - розповіла директорка департаменту фінансів Олена Рожко.

 

Фото Руслана Божка.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: