У Кривому Розі відзначили переможниць баскетбольного турніру на кубок Вадима Гурова

СПОРТ
04.03.21 - 15:34

З 1 по 4 березня у Кривому Розі тривав традиційний, вже 21-й турнір із баскетболу на кубок Почесного громадянина та народного депутата Вадима Гурова. За перемогу змагалися дівчата.  

Протягом чотирьох днів на спортивному майданчику ДЮСШ №10 у напруженій боротьбі зійшлися 8 команд: 7 збірних команд районів міста та збірна професійно-технічних навчальних закладів. До фіналу дійшли три команди Довгинцівського, Саксаганського та Покровського районів.

 

У підсумку, перше місце посіли баскетболістки Саксаганського району, на другій позиції - команда Довгинцівського, а 3-є місце - у дівчат Покровського. 

 

На урочистій церемонії нагородження прекрасних спортсменок Кривого Рогу від імені міського голови Костянтина Павлова привітала директорка департаменту у справах, сім’ї, молоді та спорту Світлана Лавренко.

 

«У нашому місті живуть не лише найвродливіші дівчата, жінки, але й найспортивніші! І ви це доводите своїми перемогами та майстерністю. Професійно баскетболом у нашому місті займаються більше 800 спортсменів, з них 500 - у дитячо-юнацьких спортивних школах, понад 300 баскетболістів - у спортивних клубах", - зауважила Світлана Лавренко.

 

За традицією, оргкомітет та суддівська колегія визначають щороку кращих гравців у трьох номінаціях. Цього разу кращою центровою турніру визнана гравчиня команди Центрально-Міського району Вероніка Максименко; кращою захисницею стала Анастасія Степанишина (Саксаганський район);  кращою нападаючою - Марія Петрів (Довгинцівський район).  

 

Нагадаємо, серед чоловічих команд цьогоріч призові місця у міському турнірі з баскетболу на кубок Вадима Гурова посіли команда Інгулецького району (1 місце), Центрально-Міського (2 місце) та Покровського (3 місце).

 

У Кривому Розі шанують традиції і зберігають пам'ять про видатних земляків, які зробили вагомий внесок в розвиток міста. Вадим Гуров завжди любив спорт і приділяв увагу до становлення молодого покоління. Він заснував стипендію студентам гірничо-металургійного напрямку, яку і зараз отримують кращі учні.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: