У Кривому Розі затримали 48-річного підозрюваного у вбивстві таксиста на Авангарді

КРИМІНАЛ
16.01.20 - 17:03

Сьогодні у Кривому Розі затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві таксиста, тіло якого вчора виявили з ножовими пораненнями у селищі Авангард Центрально-Міського району.

"15 січня до поліції надійшло повідомлення, що в Центрально-Міському районі (селище Авангард) в автомобілі виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, - прокоментувала нашим журналістам інспектор відділу моніторингу КВП Оксана Лєсонєн. - Було встановлено, що загиблий 1943 року народження, мешканець Центрально-Міського району.

 

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1  ст.115 (умисне вбивство). У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліція встановила особу підозрюваного. Це чоловік 1971 року народження. 

 

Сьогодні підозрюваний був затриманий і доставлений до відділу поліції. Досудове розслідування триває". 

 

 

Як нам стало відомо, подія сталася на перетині вулиць Пісочна і Тополина. Натрапив на тіло таксиста місцевий мешканець, який побачив покинуту машину на дорозі, підійшов ближче і виявив зарізаного чоловіка.

 

Мешканці Авангарда розповіли нашим кореспондентам, що 76-річний водій в селищі не проживав, але часто возив сюди пасажирів. 

 

Люди кажуть, що таксував він неофіційно. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: