У Кривому Розі завершать капремонт лікарні №10 та створять 3 амбулаторії

ЗДОРОВ'Я
10.01.20 - 12:32

У 2020 році в Кривому Розі завершать капремонт міської лікарні №10 та створять 3 амбулаторії, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

У міському бюджеті - 2020 на утримання та розвиток галузі охорони здоров’я заплановані понад 394 млн грн.

 

На реконструкцію, капітальні ремонти, оснащення амбулаторій та лікарень передбачили майже 161 млн. грн.

 

Цьогоріч у Кривому Розі мають відкрити після капремонту лікарню №10 у Довгинцівському районі, а у Металургійному на вулиці Тбіліській запрацює після капітального ремонту «блок Б» амбулаторії № 2 ЦПМСД №5.

 

У грудні 2019 розпочався капітальний ремонт будівлі головного корпусу інфекційної лікарні №1, готують проєктно-кошторисну документацію з реконструкції опалення та гарячого постачання централізованого на індивідуальне всієї лікарні.

 

«У нас в роботі - два медичних проєкти зі створення ангіографічних відділень у міських лікарнях №2 та №9.  У «тисячці» для цього переобладнуємо 3-й поверх будівлі операційного блоку, а у міській лікарні №9 – перший поверх. Таким чином, у місті буде 2 нових ангіографи, що покращить забезпеченість мешканців цим видом діагностики, профілактики та лікування серцево-судинних і церебральних захворювань», - пояснив начальник управління охорони здоров’я Костянтин Мурашко.

 

Крім цього, розроблений проєкт реконструкції елементів корпусу клінічної лікарні №2, який зараз проходить експертизу. Розробляють і проєктно-кошторисну документацію з реконструкції та капітального ремонту міськлікарні №3.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: