У Криворізькій бригаді розпочалися змагання зенітників на вправність володіння стрілецькою зброєю

ВІЙСЬКОВІ
04.03.20 - 8:56

У Криворізькій бригаді розпочався перший етап змагань на кращий розрахунок зенітної ракетної артилерійської батареї, - повідомляє пресслужба частини.

Змагання проходять на тактичному полі військової частини 3011.

 

2 березня у військовій частині 3011 розпочали змагання на кращий розрахунок зенітної ракетної артилерійської батареї батальйону оперативного призначення військової частини 3011.

 

Упродовж тижня на тактичному полі криворізькі зенітники перевірятимуть знання повітряних об'єктів, на швидкість вправлятимуться з військовою технікою та покажуть вправність володіння стрілецькою зброєю.

 

Під час першого етапу гвардійці здаватимуть 10 нормативів. Судді перевірятимуть теоретичні навички, матеріальну частину ЗУ-23, нормативи бойової роботи, правила стрільби та практичні навички, проводитимуть комплексне змагання ("зенітний біатлон"), марш та водіння.

 

За кожен із них військовослужбовці отримуватимуть оцінку. Максимальна кількість за кожен - 10 балів. Той розрахунок, який покаже найкращі результати та отримає максимальну кількість балів, представлятиме військову частину під час другого етапу змагань, що відбудуться у квітні.

 

 

Фото пресслужби частини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: