У криворізькій гімназії з’явився офіс для майбутніх лідерів та науковців

ОСВІТА
27.02.19 - 14:54

Сучасний, яскравий та функціональний — усе це про офіс гімназійного клубу лідерів «KTG. Kolo. Peп — клуб енергійних підлітків».

Тернівська гімназія перемогла в конкурсі «Class Metinvest» та отримала ґрант у розмірі 100 тисяч гривень.

«Мета нашого проекту — створення офісу для того, щоб об’єднати науковців, лідерів і журналістів, які в нас працюють безпосередньо в лідерських кімнатах. Необхідно було створити приміщення, у якому учні б відчували, що вони є частиною чогось більшого. Ми отримали цей ґрант і почали ремонт уже восени. За три місяці, за підтримки дітей, батьків і учительського колективу, ми зробили цей ремонт», — розповіла заступник директора гімназії Ася Смоляр.

 

 

Раніше це була звичайна темна кімната. Тепер — це комфортний офіс із сучасною технікою, меблями та освітленням. Усіх, хто плідно працював над створенням лідерської кімнати, на урочистому відкритті привітав та відзначив грамотами народний депутат України Костянтин Павлов.

«Тернівська гімназія завжди славилася креативними хлопцями, які ставлять за мету запровадження нових технологій і перспективних програм. Я абсолютно впевнений, що спільними силами ми зможемо вирощувати в нашому місті лідерів, які в подальшому будуть вести нашу країну до процвітання», — зазначив нардеп.

 

 

Сучасний світ вимагає від молоді лідерських якостей, відкритості до всього нового, а також практичного досвіду в створенні різноманітних проектів. Саме такий досвід можна тепер отримати в офісі клубу лідерів Тернівської гімназії.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: