У криворізькому Центрі «Віза» відновили оформлення закордонного паспорта та ID-картки

КОРИСНО
07.05.22 - 11:34

6 травня паспортні офіси Центру «Віза» («Центр Дії») відновили прийом замовників з оформлення паспортів громадянина України у формі ID-картки та для виїзду за кордон, - повідомили у Центрі.

Звернутися щодо оформлення паспортних документів можна до офісів Центру «Віза» («Центр Дії») у Центрально-Міському, Тернівському, Покровському Саксаганському й Довгинцівському районах міста.

 

 

ВАЖЛИВО! Оформити/обміняти біометричний паспорт громадянина України можна незалежно від зареєстрованого місця проживання.

 

 

Прийом замовників здійснюється лише за ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ до електронної черги. Записатися до електронної черги можна за допомогою:

 

 

-  порталу Центру «Віза» («Центр Дії») у розділі «Попередня реєстрація» - за посиланням https://cutt.ly/9GKDAgX;

 

-  мобільного застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його у магазині мобільних застосунків PlayMarket - за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5;

 

-   чат-ботів Viber та Telegram.

 

Наразі є проблеми з доставкою вже готових паспортів до територіальних органів та підрозділів ДМС і, відповідно, з дотриманням встановлених законодавством строків оформлення документів, - зауважують фахівці Центру.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: