У криворожанки відібрали чотирьох агресивних собак, які нападали на людей

СОЦІУМ
24.02.21 - 14:15

Літня мешканка приватного сектору на ж/м Весела Дача принаджувала собак та водила їх за собою через усі Карачуни й назад. Охороняючи хазяйку, зграя кидалась на людей. Восени 2019 року пси напали на дитину. Сусіди цієї жінки неодноразово скаржились на неї, телефонували в різні служби.

Про поведінку бабусі та агресивних псів криворіжці повідомили дільничному інспектору поліції. Люди попросили поліціянта вирішити проблему, але не знали ні імені бабусі, ні місця її проживання.

 

"Адресу жінки ми дізналися спільними зусиллями", - розповідають у Центрі поводження з тваринами.

 

Врешті, фахівці Центру, разом із дільничним та головою квартального комітету, навідались до криворожанки додому і вжахнулися - у її будинку панує повна антисанітарія, бруд, оселя заповнена сміттям та старим шматтям. На обійсті відвідувачі побачили чотирьох псів.

 

"Ми виявили факти прояву відкритої агресії з боку собак, відсутність у них соціалізації, неналежні умови утримання, недієздатність особи, яка утримує тварин та багато іншого", - повідомили в Центрі. 

 

У підсумку, 4 тварин у недбалої (хворої?) хазяйки відібрали та доправили до Центру. Далі ці собаки залишаться у Центрі, а помешкання жінки візьмуть на контроль, щоб не допустити створення нових зграй.

 

А тим часом, криворіжці на сторінці Центру називають інші відомі їм адреси, де розгулюють агресивні зграї нечіпованих собак, які нападають на перехожих. Люди викладають фото укусів та травм, яких їм завдали місцеві безпритульні пси.

 

 

Фото з мережі Інтернет та сторінки Центру поводження з тваринами.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: