У Києві ніч минула спокійно. Триває зачистка ДРГ і комендантська година до завтра

ВАЖЛИВО
27.02.22 - 7:26

Таку інформацію повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі ТСН. За його словами, спокійно в місті і на околицях, а от на підступах до Києва тривають бої. Столицю повністю контролюють українська армія та тероборона. Уночі було кілька сутичок з диверсійними групами.

Тероборона охороняє місто, за ніч було кілька сутичок з ДРГ. Саме тому він нагадав, що не завершується комендантська година сьогодні зранку, буде аж до завтрашнього ранку, щоб військові могли зачистити. Він розповів, що диверсанти переходять до Києва різними шляхами, а багато заїхало ще до війни. Він припускає, що зброю могли брати на території російського посольства.

Поворозник приділив увагу міткам, яких виявилося в місті дуже багато. Порадив все ж розповідати про них теробороні. Спростовує інформацію, що це начебто просто паніка і нібито ці мітки нідочого.  «Скажіть, будь ласка, навіщо людині ходити і позначати газові труби, які світяться за наведення світла», - сказав він.

Ніч була спокійна в порівнянні з попередніми, підсумовує Поворозник.  Бої були в місті на короткі дистанції. Тож він попросив мешканців, що коли чуєте пострілі біля будинків, то відійти від вікна углиб квартири, щоб не потрапити під обстріл.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: