У лютому криворіжцям змінять особові рахунки з електропостачання

КОМУНАЛКА
22.01.21 - 10:51

Наступного місяця жителі Кривого Рогу та Криворізького району отримають платіжки за електроенергію з новими особовими рахунками, - повідомляє пресслужба компанії-постачальника YASNO.

«Документи переоформлювати не потрібно, реквізити для сплати за світло залишаються незмінними. Крім того, буде оновлено Особистий кабінет на сайті YASNO, після реєстрації в якому клієнти зможуть передавати показання лічильника та сплачувати за світло без комісії», - наголосили фахівці.

 

 

Новий особовий рахунок можна дізнатись:

 

у платіжках за електроенергію за січень;

 

на сайті електропостачальника;

 

через viber-бот YASNO-online;

 

за телефоном контакт-центру (056/067/050) 770-11-55;

 

у viber, sms, email-повідомленнях, які отримають активні користувачі Особистого кабінету.

 

 

В інтернет-банкінгах та платіжних системах рахунки будуть змінені автоматично. Також дані оновляться у системі комунальних розрахунків «Нова-Ком». Якщо при оплаті за світло клієнт буде вказувати попередній особовий рахунок, кошти зарахують на новий.

 

«Ми створили умови, аби жителі Кривого Рогу та Криворізького району змогли швидко дізнатися новий особовий рахунок онлайн та офлайн. Він знадобиться для реєстрації в оновленому Особистому кабінеті, яким вже користується більшість мешканців області», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: