У місті збільшили кількість фахівців на пунктах видачі "Карток криворіжця"

ВАЖЛИВО
07.05.21 - 12:40

Містяни, які ще не оформили Картку криворіжця, можуть зробити це в будь-який час у звичайному режимі. За завданням Костянтина Павлова, у Центрах оформлення збільшили кількість робочих місць для прийому та видачі документів.

Нагадаємо, Картки криворіжця видають безкоштовно.

 

Євген Кривенко, керівник Центру електронних платежів. зазначив, що після введення з 1 травня безоплатного проїзду суттєво збільшилась кількість особистих звернень містян до Центрів оформлення Карток. 

 

«Криворіжці побачили, що з 1 травня проєкт «Безоплатний проїзд» запрацював як годинник – власники Карток криворіжців їздять безплатно, валідатори (пристрої для зчитування карток) працюють, кондуктори нагадують, як користуватися Карткою. Також усім пасажирам, які не мають Картки, кондуктори видають листівку з роз’ясненням щодо безкоштовного її оформлення. Тому навіть ті, хто був спочатку скептично налаштований, звернулися по Картку. Зросла не лише кількість тих, хто вперше звернувся, подав документи для оформлення, але й тих, хто вже отримує Картку. У перший день після травневих свят спеціалісти прийняли понад 2 тисячі людей», - сказав він.

 

Також керівник Центру електронних платежів сказав, що від 1 травня автоматична система обліку оплати проїзду (АСООП) фіксує близько 50 тисяч валідацій Карток на день у комунальному транспорті, навіть з урахуванням святкових днів. 

 

Євген Кривенко відзначив, що в межах проєкту «Безоплатний проїзд» діє постійний моніторинг звернень містян, зокрема й через соцмережі. 

 

«Ми проаналізували динаміку звернень, оперативно відреагували та оптимізували кількість робочих місць на прийом-видачу документів у різних Центрах – збільшили там, де запит від городян суттєво зріс», - наголосив Євген Кривенко. 

 

Усіх, хто вже подав заявку на оформлення Картки, просять дочекатися дзвінка фахівців щодо її готовності. А тих, хто ще не має Картки, щоб зберегти час, переконливо просять оформлювати заявку через Портал криворіжця за електронною адресою.

Для забезпечення безоплатного проїзду провели масштабну роботу: організували випуск карток і більше 70 пунктів оформлення.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: