У Покровському районі Кривого Рогу у зіткненні з маршруткою загинув мотоцикліст

ДТП
05.05.21 - 19:02

Сьогодні увечері на вул. Десантній Покровського району мотоцикл зіткнувся з маршруткою №397. В результаті, мікроавтобус переїхав мотоцикліста.

На превеликий жаль, від отриманих травм літній водій загинув на місці. 

 

"Це маршрутне таксі працює на нашому підприємстві. Наш водій рухався по крайній правій смузі у своєму ряду. Паралельно рухався й мотоцикл, його швидкість була невеликою. Наш водій бачив його, але, здається, мотоцикліст не визначив, як далеко від нього знаходиться мікроавтобус, тому ймовірний варіант, що для мотоцикліста наша маршрутка потрапила у сліпу зону. Він почав різко брати вліво і здійснив дотичне зіткненння з автобусом. Після цього водій мотоцикла упав на землю. Потрапив він головою під колеса маршрутки чи вдарився об землю, має встановити слідство", - висловив свою версію дорожньо-транспортної пригоди на 4-му Зарічному  В'ячеслав Малютяк, начальник відділу експлуатації ПАТ «Північтранс» (саме цьому перевізнику належить маршрутка №397).

 

На місці аварії зараз працюють поліцейські.

 

"За фактом аварії відкрите кримінальне провадження за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого", - зазначили у Криворізькому районному управлінні поліції. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: