У Польщі перекинувся автобус з українцями, один з водіїв загинув на місці

ДТП
22.03.21 - 10:45

Цієї ночі у Польщі, поблизу Кашице, перекинувся автобус з 10 громадянами України. 1 людина загинула, 5 були госпіталізовані.

Про це у Твіттері повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

 

Речник рятувальників Марцін Бетлея розповів, що в автобусі перебували 10 людей, зокрема двоє водіїв — усі громадяни України. 

 

Представниця поліції міста Ярослав, яке також неподалік від місця аварії, Анна Длугош зазначила, що автобус врізався у бар'єр та впав у кювет. За попередніми даними, водій був тверезим і він із «незрозумілих причин з'їхав із дороги та врізався у відбійник».

 

Пізніше у поліції повідомили, що автобус їхав за маршрутом Вроцлав-Чернівці, за кермом був 23-річний водій. Внаслідок аварії загинув другий водій. Йому намагались надати допомогу на місці, та, на жаль, він загинув від отриманих травм. 

 

П'ятьох постраждалих відвезли до лікарень у Перемишлі, Пшеворську та Любачові. Інших людей відвезли до гуртожитку в Ярославі.

 

 

RMF24 зазначає, що вночі у Підкарпатському воєводстві, де сталася аварії, тривають ускладнені погодні умови, зокрема мокрий сніг.

 

Інше польське видання TVN24 пише, що аварія сталася приблизно на тому ж місці, де 6-го березня перекинувся інший автобус з українцями — тоді загинули п'ятеро людей, а серед постраждалих була криворожанка

 

Джерело Громадське. Фото з сайту TVN24.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: