У пришкільних таборах Кривого Рогу дітлахи вивчають іноземні мови з носіями

ОСВІТА
21.06.19 - 10:33

Для маленьких мешканців Дніпропетровщини, які відпочивають у пришкільних таборах, влітку працюють 417 мовних груп. Найбільше їх у Кривому Розі, Вільногірську, Кам’янському, Жовтих Водах, Павлограді, Покрові, Марганці та Нікополі, – повідомляють у департаменті освіти і науки Дніпропетровської ОДА.

Дітки мають змогу попрактикуватися в англійській, французькій та німецькій мовах з педагогами або з волонтерами – носіями мови.

 

«Відпочинок у пришкільному таборі – це не лише прогулянки та екскурсії. Діти мають можливість займатися у гуртках, а ще – поглиблювати знання з іноземної. Загалом цьогоріч до мовних груп приєднаються понад 10 тисяч учнів. Їх навчатимуть майже 600 вчителів. Долучилися і волонтери із США, Великобританії, Німеччини, Франції», – розповіли в департаменті.

 

Мовні групи працюють майже у кожному місті та районі регіону. Заняття проводять в ігровій формі – малювання, спортивні розваги, перегляд кінострічок.

 

Поспілкуватися з носіями іноземної мають нагоду дітлахи Солонянської, Апостолівської, Зеленодольської об’єднаних громад. До них завітали волонтери із США. У німецькій практикуються маленькі мешканці Межиріцької ОТГ, французькій – Павлограда.

 

Цьогоріч на Дніпропетровщині працюють майже 800 пришкільних таборів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: