У Саксаганському й Довгинцівському районах Кривого Рогу реконструюють каналізаційні колектори

ЕКОЛОГІЯ
09.12.19 - 12:36

Коштом міського фонду охорони навколишнього природного середовища реконструюють каналізаційні колектори в Саксаганському та Довгинцівському районах, - повідомляє міське управління екології.

Уже завершують реконструкцію лівої та правої ниток напірного каналізаційного колектору від КНС-7 по вулиці Сагайдачного до КНС-8 по вул. Володимира Великого в Саксаганському районі.

 

Ураховуючи, що траса колектору проходить через річку Саксагань, комплексний підхід до виконання робіт запобігатиме забрудненню навколишнього природного середовища, у тому числі й річки Саксагань.

 

На трубопроводі каналізаційного напірного колектору від КНС-8 до Центральної станції аерації проводять заміну трубопроводу на ділянці за Центральним кладовищем, від існуючої камери в районі недіючої залізниці до дачних ділянок в Довгинцівському районі.

 

Роботи покращать санітарно-епідеміологічний стан Саксаганського та Довгинцівського районів та надійність відведення каналізаційних стоків від КНС-8, яка обслуговує більше 152 тисяч мешканців.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: